nyår och lite alls möjligt :)

hej XD
när jag försökte lägga ut bilderna så försvann dom :S

måste beratta om mitt nyår XD
jag var sjuk så jag kunde inte vara ute så jag och Per åkte till bromma närakut  ist.
och dom visa en skit bra film där i väntrummet och när det var roligt i filmen var jag den ändra som skratta XD
sen när vi varit hos doktorn så var vi tvungen att åka till apoteket. men som tur var åkte vi hem och lånade Ludwigs bil ist som vi hade när han hade våran bil :) vilket gjorde mig glad eftersom det är en bmw m5 med v8 och jag älskar den bilen.
sen när vi väl var på apoteket så fråga hon som stod där om Per var min farsa haha fy fan va jag garva, Per svarade "bara nästan jag e styvfarsa".

sen när det nårma sig tolvslaget så drog vi ner till taxi och hade fyrvärkerier och allt där nere eftersom morsan jobba :)

sen dagen efter så berätta morsan att hennes kolega hade läst ett mejl där det stod "kan man få en taxi kanske mvh föredetta svärfar" då visade det säg att det var min farfar XD viste fan inte hade sådan humor :D
eftersom morsan inte e så omtyckt av dom.


sedan har en låt fastnatt i huvet på mig den heter red red wine :)
den påminner mig om praoven eftersom varje gång det gick bra för Robin när han mecka, så sjöng han med det som spelades på radion och oftast var det denna låt :)

 
 så här såg jag ut på annandagen :)
min söta lilla kusin Elvira sa bara "du ser ut som en stjärna"

annars har det inte hänt så mkt var med Natti , Dennis och Robin igår vi åkte till täby för att köpa fotpinnar till Dennis moppe  :) medans vi vänta på bussen så drog vi in på donken. och på något sätt börja vi snacka sex och allt runt det vilket inte barnfamiljerna uppskatta runt omkring. sen när vi ska gå så råka Dennis ha sönder en lampa  så vi sprang ut till bussen. XD

men nu måste jag sova så vi höres <3

ERG

Detta är en blogg om mitt liv .

RSS 2.0